Verzenden, ophalen, retourneren

Je producten staan in je winkelmandje, maar je twijfelt nog over die verzending? Wel ik heb goed nieuws, hieronder vind je alle informatie. Wil je zeker zijn dat je iets kan terugsturen als het niet past of je niet bevalt? Dat kan, check het kopje over retourneren.

Je pakje afhalen

Woon je in de buurt? Of zak je graag een keer af naar Hasselt? Dan kan je ervoor kiezen om je bestelling op te halen. 

Kerkhofstraat 31
3500 Hasselt

Het makkelijkste is dat je dan even met mij afstemt op welk moment dat het beste past.

Dit kan je doen via mail naar anke@ma-ke.eu, via Facebook, Instagram of via een belletje, berichtje, whatsappje naar +32 476373598. 

Je pakje verzenden

Voor verzending binnen België reken ik € 4,90 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 75 binnen België betaal je geen verzendkosten! Voor verzendingen naar Nederland reken ik een vaste verzendkost van € 7,50 aan.

Voor verzending naar overige Europese landen, neem je het best contact met me op via anke@ma-ke.eu.

Levertijd

Als je van maandag tot vrijdag voor 24u besteld, dan verzend ik je pakketje de dag nadien en ontvang je het de dag daarna. Dus bestel je bijvoorbeeld op maandag om 15u, dan verzend ik je pakketje op dinsdag. Als alles meezit, dus je best case scenario, dan heb jij je pakketje op woensdag. Bestel je in het weekend? Dan wordt je pakje op maandag verzonden.

Retourneren

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Je hebt vanaf de datum dat je het pakket ontvangt, 14 dagen de tijd om het terug te sturen op eigen kosten. Meld je retour aan door een mail te sturen naar anke@ma-ke.eu waarin je je naam, factuur- of ordernummer, item(s) en eventuele reden van retour doorgeeft. Of maak je zelf je retourlabel aan via https://make.shipping-portal.com/rp/.

Zodra je je retour hebt aangemeld, ontvang je een retourlabel. 

Indien je geen gebruik wilt maken van het retourlabel mag je je retour per post opsturen naar het volgende adres (meld je retour dan nog wel even aan via de mail):

mAke
tav Anke Stienen
Kerkhofstraat 31
3500 Hasselt
België

Denk eraan dat je in dat geval het bewijsje meeneemt. Daar staat de Track & Trace code op, waarmee je het pakketje kunt volgen.

Vergeet hierbij niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kan ik je retour het snelst verwerken. Zodra we je item hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag binnen één werkdag terug. Dat geldt ook voor items die je in de sale hebt gekocht. 

Je mag een retour natuurlijk ook terug brengen tot bij mij. Scheelt jou weer verzendkosten én het is natuurlijk gezelliger. Ik zou je in dat geval willen vragen je factuur (of een kopie daarvan) mee te nemen.