Over mAke

Bij mAke koop je niet zomaar kleedjes en make-up.

Met mAke wil ik samen met jou een verschil maken in deze grote wereld. Dit door heel bewust te kiezen voor duurzame, eerlijke en natuurlijke producten.

Ik licht je graag de waarden van de mAke toe:

💚 FAIR

De ethiek achter de producten in de webshop is super belangrijk. We willen géén rommel meer. Dus onder fair zie ik meer dan enkel “eerlijk”, het staat voor mij voor cruelty free (liefst zelfs vegan), human friendly (no harm), clean sources en materials (mostly natural). Dus kort samengevat: geen rotzooi, geen onrecht en met een low impact. Of nog beter: met een hart! No worries, jij hoeft hierbij absoluut niet in te boeten aan luxe, schoonheid en stijl.

💚 TOEGANKELIJK

Ik wil de bewuste keuze voor beter, voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Het is dus geen elite clubje van weldoeners, maar een sisterhood van GOEIerikken. Werkelijk IEDEREEN is welkom bij mAke!

💚 HAPPY VIBES ONLY

Girl, don’t take yourself too seriously.

Ik ben me heel bewust van de gruwel uit het verleden en het leed dat er nog altijd is, maar ik kijk graag vooruit en wil het samen met jou beter doen. Ik hoop dat je mijn mening dan ook deelt: met vingertje-gewijs en perfectionisme gaan we er niet komen. Brutale actie, vallen en opstaan, maar recht vooruit, niet stilstaan en bijsturen waar nodig.

Ik wil samen met jou (en tal van anderen), met een grote glimlach het verschil maken. Als ik jou kan motiveren om een bewuste keuze te maken voor duurzaam en eerlijk, dan zijn we al met twee. Als jij vervolgens jouw sisters warm maakt om hetzelfde te doen, ja tel maar op he ;)

Dus verspreid de boodschap & mAke a difference